fbpx
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

ZATRAŽITE SREDSTVA ZA IZRADU VAŠE WEB STRANICE

kako dobiti bespovratna sredstva za vašu web stranicu

Prijave traju do 29.06.2020, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

TKO SE MOŽE PRIJAVITI

mikro, mali i srednji poduzetnici

Sredstva za izradu web stranice mogu zatražiti pravne ili fizičke osobe koje imaju mikro malo ili srednje poduzeće sukladno definiciji mikro malih i srednjih poduzeća.

IZNOS POTPORE

iznos potpore je od 15 000,00
do 100 000,00 kuna

Minimalni iznos vaučera je 15 000,00 kuna a ne može biti veći od 100 000,00 kuna. Ukupan iznos EU fondova za ovu namjenu je 15 200 000,00 kuna.

ŠTO MOGU ZA TO DOBITI

izrada ili redizajn web stranice ili internet trgovine

U okviru poziva može se financirati izrada odnosno unaprjeđenje (jedne ili više domena) web stranice ili digitalnog rješenja namijenjenog trgovini preko interneta (e-commerce ili m-commerce).

Ministarstvo gospodarstva poduzetništva i obrta objavilo je javni Poziv za bespovratna sredstva za unaprjeđenje ili izradu web stranica te izradu web shopa.

Intenzitet potpore ovisi o mjestu registracije pojedinog prijavitelja te se kreće od 70% do 85% prihvatljivih troškova. Bespovratna sredstva u obliku vaučera dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga od 13. kolovoza 2018. od 11:00 sati do 29. lipnja 2020. godine , odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava.

Kako vam LETIBO j.d.o.o. može pomoći ?

KONTAKTIRAJTE NAS

Kontaktirajte nas kako bi vam dali ponudu i dogovorili daljne upute za dobivanje vaučera.
mob: 091/923-9837
e-mail: letibodizajn@gmail.com

PREUZIMANJE PROJEKTNE DOKUMENTACIJE

Projektnu dokumentaciju kao i više informacija o samom natječaju možete naći na slijedećem linku: WWW vaučeri za MSP-ove

PRIPREMA PROJEKTA I DODATNA POJAŠNJENJA

Napominjemo potencijalnim prijaviteljima da se upiti u vezi dodatnih pojašnjenja natječajne dokumentacije, sukladno Uputama za prijavitelje, zaprimaju isključivo pisanim putem, i to na službenu adresu elektroničke pošte navedenog Poziva: P19_www_vauceri@mingo.hr.

IZRADA STRANICE

Nakon 30 dana kada dobijete svoj vaučer, možete ga iskoristiti kod nas u Letibo j.d.o.o. nakon ćega pristupamo izradi web stranice.

Informacije na ovoj stranici služe isključivo u svrhu informiranja javnosti o mogućnosti dobivanja bespovratnih sredstava za web. Sadržaj na ovoj web stranici pruža se bez ikakvih jamstava u pogledu točnosti sadržanih informacija te ih korisnik koristi na vlastiti rizik. Za više informacija i mogućim promjenama uvjeta o www vaučerima za MSP-ove, obavezno posjetite web stranicu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta