fbpx

Izrada internet stranica

IZRADA INTERNET STRANICA JE VRLO ZAHTJEVAN POSAO KOJI ZAHTJEVA POZNAVANJE PRAVIH TEHNOLOGIJA

Internet stranice su u današnje vrijeme vrlo snažan medij za marketing i pružanje informacija. Danas je nemoguće pronaći sredstvo oglašavanja koji bi u odnosu na uloženo i dobiveno mogao više ponuditi.

Izrada internet stranica je vrlo zahtjevan posao koji zahtjeva poznavanje pravih tehnologija. Sam uspjeh stranice ovisit će o “umjerenosti” i postizanju ravnoteže između vizualne privlaćnosti internet stranice te njenog sadržaja odnosno strukture.
IZRADA INTERNET STRANICA

Velike ideje zahtjevaju “velike” web stranice

 

Značaj internet stranice

Značaj internet stranice se očituje u tome što ona vrednuje koliko truda ulažete u promoviranje vlastitog branda i koliko vrednujete internet kao medij.

Nažalost, većina klijenata danas ne iskorištava puni potencijal i mogućnosti koje pruža internet stranica. Loše stranice odbijaju posjetitelje, što dovodi do slabije prodaje. Stoga je vrlo bitno imati kvaliteno napravljenu internet stranicu koja će vas dovesti do kupca i nagovoriti ga da posluje s vama. Morate naglasiti vaše prednosti ispred konkurencije i zašto posjetitelj treba baš vaše usluge. Pazite da objavljujete one informacije koje bi mogle interesirati posjetitelja. Fokus mora biti na posjetitelju i onom što bi njega moglo zanimati.

Glavna uloga internet stranice je da istakne vašu prednost pred konkurencijom i da korisnik dobije sliku o vama gledajući vašu stranicu i to onakvu kakvu vi želite da ju dobije.

internet stranica je proizvod Vašeg poslovanja i reflektira način na koji radite. Ukoliko je Vaša stranica spora, prepuna grešaka u kodu, natrpana i komplicirana, posjetitelji će steći isti osjećaj za vaše poslovanje i samim time ste smanjili šansu za pridobivanje novog klijenta.

Trebam li izraditi moje internet stranice sam?

Prije nego se odlučite izraditi vaše internet stranice sami, predlažem vam da si postavite nekoliko pitanja. Mogu li si priuštiti
potrošiti toliko vremena kako bi napravio stranicu? Ne kažem da je to uzaludno potrošeno vrijeme, ali će ovisiti o vašem cjelokupnom poznavanju web industrije. Može se dogoditi će vam trebati puno vremena da savladate osnove. Znanje koje biste stekli je neprocjenjivo ali samo ako nemate potrebe uložiti vaše vrijeme
u nešto što je korisnije na neki drugi način. Izgradnja internet stranice zahtjeva puno vremena, može biti naporno i potrebno je dobro odvagati
da li je ušteda ako se radi kućni uradak ili se sve prepusti ljudima koji su profesionalni.

ADRESA:

LETIBO, obrt za web development i računalne djelatnosti. 
vl. Tihomir Kajgana
Franje Kuhača 4
31500 Našice
Mob: 091/923-9837
MBO: 98586696
IBAN: HR5524020061140502049