fbpx

O nama – Letibo web dizajn

LETIBO, obrt za web development i računalne djelatnosti – utemeljen 2013. godine, primarno se bavi izradom web stranica. Smješteni smo u Našicama u srcu Slavonije i Baranje te vam nudimo usluge izrade web dizajna za obrtnike, male poduzetnike, vlasnike apartmana, seoski turizam i šire.

Web dizajn – naš cilj izrade web stranice

Naš cilj je dizajnirati internet stranicu koja će izgledom i kvalitetom predstaviti Vašu tvrtku i s kojom će te se predstaviti krajnjim korisnicima. Nudimo vam dizajn, izradu i održavanje responzivnih internet stranica kao i web shop (trgovina) ukoliko se bavite trgovačkim djelatnostima.

SEO

Optimizacija stranice za tražilice, u svijetu poznate kao SEO (search engine optimization) privlače što veći broj korisnika da pronađu baš vaše stranice. Nude se posjetiteljima da pronađu željeni sadržaj i motiviraju korisnike kako bi se vratili ponovno na vaše web stranice.

Registracija domena i smještaj web stranica

Letibo dizajn bavi se isključivo izradom internet stranica i u pravilu ne pruža usluge hostinga. Međutim, za vas ćemo odraditi i taj dio posla kod postojećih iznajmljivača web prostora (serve

Rekli su o nama:

Letibo - izrada web trgovine

ADRESA:

LETIBO, obrt za web development i računalne djelatnosti. 
vl. Tihomir Kajgana
Franje Kuhača 4
31500 Našice
Mob: 091/923-9837
MBO: 98586696
IBAN: HR5524020061140502049